diumenge, 20 d’abril del 2008

Aprenent de blogger

El procés de mantenir la criatura Binibloc en marxa, a part de rebre el feedback dels sempre massa benevolents amics i el més realista dels lectors anònims, implica cada dia nous reptes de caràcter tècnic i també de contingut que fan que aquest procés sigui -també- d'aprenentage continuat.
Un exemple és tot el què fa referència a maquetació, tipografia, fons de pantalla, enllaços, configuració, etc,... He de confessar que som totalment profà en el tema i que l'evolució del què els anglosaxons en diuen "look and feel" del bloc és fruit de l'antiquíssim i no per açò menys científic mètode de prova i error. Prova i error per exemple en la introducció dels enllaços i de la seva ordenació i classificació. Una àrea a la que no hi he dedicat massa temps i que hauria de créixer i evolucionar a curt termini.
Ara per ara, però estic enrocat en la recerca d'un sistema de traducció que doni resposta a un parell de peticions de no catalano parlants d'accedir (amb tota la precaució que demanen els sistemes automàtics de traducció) a una versió espanyola i anglesa del bloc. He fet un parell de provatures però pel moment no són del tot satisfactòries.
Un altre tema on pel moment me n'estic sortint millor i que vaig incorporar inicialment amb la intenció de provar l'eina és el tema dels anuncis de google mitjançant adsense. És senzill, no molesta massa a la pàgina i de moment m'està pagant el cost del ciber i els alfajores.
M'agradaria que aquesta entrada serveixi per captar queixes, suggerències o preguntes dels lectors.

Res més, me'n vaig a aprofitar que l'smog ha donat un parell d'hores de treva a caminar el passeig marítim i a veure els hi va la jornada als pescadors de canya.

1 comentari:

shagui ha dit...

Guedita,

acabaràs fet tot un "inqueniero".

Que vagi tot bé.

Salut.

Legal

Creative Commons License
obra de Binibloc està subjecta a una llicència de Reconeixement-No comercial-Compartir Igual 2.5 Argentina de Creative Commons
Creat a partir d'una obra disponible a binibloc.blogspot.com