diumenge, 13 d’abril del 2008

Enllustrador

Els gestos segurs, ferms, mecànics. La mirada baixa: no miris mai als ulls del client! ni tan sols quan hi rallis. Vius mig acotat amb els ossos cansats però acostumats. Hi ha tanta saviesa a les teves mans, curtides com el cuiro de les sabates que acaricien dia rere dia.
I els pocs estris del negoci impol.luts com una patena: el tabalet del client, el caixó de les eines folrat de monedes antigues, la moqueta damunt la vorera i el suport per la sabata, de llautó mil vegades brunyit, cada dia, tots els dies amb la mateixa passió que acaricies la sabata del client amb raspall i gamussa.
Av Corrientes y Callao.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Un bloc obert per tu és una gran notícia per als que ho tenim al sortós abast. També tenc a l'abast -i a açò vaig- que sí, que molt bé Binibloc i que hi pugui fer calades lliures emperò te dic, deman, suggeresc, recoman, convid que escriguis amb l'ambició de qualsevol projecte consolidat d'escriptor. Agafa paper i boli, parteix mar enllà, pren senyes i a la vela. Ho esperam amb tot allò.

àlex ha dit...

Joel,
llibreta i boli ja els duc agafats i ben agafats. De fet, a vegades, Binbloc és una passada en net de les notes de llibreta que col.leccion en aquests dies de vacances forçades.
Per altra banda, estimat, agafar senyes en un riu és molt complicat (saps de què rall perquè tu també hi has pescat) i tot i que entenc la teva queixa, suggerència, recomanació, convidada, deman un poc de bona voluntat i tranquil.litat: sense paciència no es pot escar bé, i el que és segur és que sense una bona esca hi ha peix.
Una abraçada

àlex ha dit...

Perdó al final del comentari anterior volia dir que: "i el que és segur és que sense una bona esca NO hi ha peix".

Legal

Creative Commons License
obra de Binibloc està subjecta a una llicència de Reconeixement-No comercial-Compartir Igual 2.5 Argentina de Creative Commons
Creat a partir d'una obra disponible a binibloc.blogspot.com