dijous, 10 de juliol del 2008

Postals del Microcentro

Voreres estretes, rajoles rompudes, cantons esberlats, oficinistes estressats, turistes despistats, taxis i colectivos a cent per hora, fum de gasòil mal cremat i les dones més belles del món.
Amb aquest panorama, sortir indemne d'una caminada pel centre de la ciutat és tota una odissea.
No em vull ni imaginar com serà a la primavera.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Carrers milimètrics, ferum de pixats aromatitzant s'escalfó des poc Sol que arriba as paviment, peus vestits amb simples "havaianes", carteristes vius, turistes despistats, estàtues humanes anònimes esperant almoina, bici-taxi fent es seu propi Tour, comentaris desafortunats sortint de sa finestreta d'un automòbil groc-i-negre, fems as cap de cantó de ja fa uns quants dies amb una senzilla inscripció "Record de Barcelona". Salut amic!

pd M'imagin Buenos Aires com pot ser ara gràcies a sa teva postal. Merci!

Anònim ha dit...

Tant atabalat t'ha deixat la passejada que fins i tot se t'ha borinat l'erra del títol? Certament deurien ser belles...

àlex ha dit...

Raó tens, últimament estic un poc dislèixc. Deu ser l'edat.
I certament, són molt belles.

Toti, a diferència dels teus, els meus turistes són brasilers abrigats i tremolant com pollets (no estan acostumats al fred, mesquinets), qualque yanqui prototípic (XXL tot ell) i ara, devers mitjans de juliol, començarà la temporada dels catalanets. Ni parlar-ne que el nivell de densitat poblacional del factor turista no té punt de comparació amb la del parc temàtic de barçalàndia.

Salut i paciència!

Legal

Creative Commons License
obra de Binibloc està subjecta a una llicència de Reconeixement-No comercial-Compartir Igual 2.5 Argentina de Creative Commons
Creat a partir d'una obra disponible a binibloc.blogspot.com