dimecres, 22 d’octubre del 2008

Nacionalitzats!

Idò, resulta que madò Fernández de Kirchner ha resolt que, aprofitant la crisi financera mundial (que per cert fa un mes ella ha es va encarregar de batiar com a efecto jazz), era un bon moment per arranjar un dels molts estropicis de l'època infame del (també) peronista Carlos Menem.
Dit i fet. Amb l'argument que en Bush també va pel món nacioanalitzant entitats financeres, va decidir ahir fosquet nacionalitzar tot el sistema privat de pensions.
Es veu que han perdut molts doblers perquè eren dolents i invertien en borsa i ha arribat el moment de protegir als jubilats actuals i futurs.
La gent està bastant indignada i els diaris en van plens. I que voleu que us digui? no sé si estar més tranquil de sebre que -arribat el cas- d'aquí 35 anys cobraré de l'estat argentí en tost que d'Arauca BIT.

Ara, jo crec que en el fons, en el fons, el que realment importa al país és el nom del nou seleccionador nacional de futbol. Diuen que hi ha converses amb Déu,...

3 comentaris:

ciceropc ha dit...

1. Per afegir informació, crec que a El Punt està prou ben explicat: http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=3039439 (potser és autobombo, però m'ha semblat molt clar).

Per cert, abans que es nacionalitzés si tenies el pla de pensions privat i decidies canviar de país abans de jubilar-te, no cobraves el que havies pagat, s'ho quedava el banc.

2. Jo apost per Bianchi. És vell, però els altres candidats no convencen gaire, perquè Diego...

Maria ha dit...

Realment, els Premis han donat molt de sí i vam anar al bar Negrito (tot i que no vam fer una aigua de València). Gràcies per la recomanació!

àlex ha dit...

Cice,
ara, aquí, ben igual que allà, si decideixes canviar de país abans de jubilar-te s'ho queda l'estat. De fet jo abans de partir li vaig telefonar an ZP per avisar-lo que els vuit anys de cotitzacó me'ls guardés per si un cas però no sé si m'haurà fet molt de cas.
Per altra banda, Bianchi està sonant bastant, però l'afer Maradona està prenent bastant vol i ja fins i tot Menotti diu que tothom hauria de tenir la oportunitat de dirigir el combinat nacional. Veurem què passa.

Maria: ja he llegit la crònica que has fet al bloc. Content que hagis conegut el Negrito, on per altra banda se solen desencadenar les millors tertúlies dels Octubre.

Legal

Creative Commons License
obra de Binibloc està subjecta a una llicència de Reconeixement-No comercial-Compartir Igual 2.5 Argentina de Creative Commons
Creat a partir d'una obra disponible a binibloc.blogspot.com