dimecres, 2 d’abril del 2008

Salpam

Amb ganes i amb nirvis, com cada vagada que partim de viatge, comenca la navegació d'aquest bloc. Des dels locutoris de l'avenida corrientes, on els teclats tenen molt ben amagada la c trencada (ja me permetreu la llicència de substituir les c trencades per c normal fins que aconsegueixi un teclat catalanitzat) i la connexió es talla de manera intermintent, comenc sense calendari ni exigència de periodicitat aquest bloc que vol ser un espai de difusió de qualcunes de les notes de viatge i de vida que apunt al quadern de paper. Per exemple aquesta, de fa dos dies:

"He tornat a El Cuartito a menjar sis anys després i la pizza i la Quilmes me l'ha servida el mateix cambrer. No crec que hi hagi motius per fer-ho, però la obvietat d'algú que tota la vida fa la mateixa feina m'ha sorprès.
(...) I clar, poder comprar Rodolfo Walsh a una llibreria de vell diumenge en haver sopat, també és una de les coses que m'enamora d'aquesta ciutat: quan millor, que un dimenge nit per decidir, remanar, fitorar, olorar, tocar i triar la lectura de la setmana"

1 comentari:

Diana Prieto Pérez ha dit...

T'anirem seguint amb interès. Besades.

Legal

Creative Commons License
obra de Binibloc està subjecta a una llicència de Reconeixement-No comercial-Compartir Igual 2.5 Argentina de Creative Commons
Creat a partir d'una obra disponible a binibloc.blogspot.com