dimarts, 22 de desembre del 2009

La segona derrota

Després de la desilusió last minute, del dissabte a la final del mundial de clubs i d'haver-me passat tot el dilluns justificant (jo! -com ens hem de veure-!) la victòria del Barca. Tot just fa una estoneta que els Cruyff boys han donat una nova desil.lusió a l'afició futbolística Argentina. Sort que durant el partit era en una reunió i quan n'he sortit ja no hi havia ningú a la oficina per retreure'm que els catalans, per segona vegada en quatre dies, els hi donem un disgust. I clar, se'm fa tan pesat haver d'explicar que jo no som precisament suporter del FCB.

4 comentaris:

ipelegri ha dit...

Seguesc sense entendre-ho! Del Madrid?!

ipelegri ha dit...

Ep, i una altra cosa: gràcies al món globalitzat i sense fronteres de la comunicació, a Menorca no es va poder veure el partit de la selecció de futbol de la comunitat autònoma espanyola de Cataluña.

àlex ha dit...

Idò, jo el vaig veure ahir vespre en diferit i avui matí un parell de resums més al telenoticies. Amb primer plànol inclòs a la pancarta aquella de Catalonia is not Spain i els locutors dient: Pues eso, ya lo ven: que Cataluña no es España.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

Legal

Creative Commons License
obra de Binibloc està subjecta a una llicència de Reconeixement-No comercial-Compartir Igual 2.5 Argentina de Creative Commons
Creat a partir d'una obra disponible a binibloc.blogspot.com