dilluns, 21 de setembre del 2009

...como estudiante el dia de la primavera

De bon dematí i encara capficat amb tot l'enrenou de l'affaire Elena no hi he caigut. Tampoc quan a la cantonada de la feina n'he trobat un que venia flors -cosa poc habitual a la ciutat que té més quioscs de flors que de diaris- ni tan sols a l'hora de dinar, tot just mitja cuadra enllà del despatx.
No ha estat fins al capvespre quan, camí cap a casa perseguint la darrera claredat d'un fosquet que ja s'allargassa, ho he vist clar. Els parcs i places, Plaza Francia, Bosques de Palermo, Rosedal, Plaza Alemania i les grans avingudes, Libertador, Figueroa Alcorta, folrades de gespa plena d'adolescents celebrant el dia de la primavera que feu famós mestre Calamaro.
I és que avui, a l'hemisferi austral deim adéu a l'hivern i rebem l'estació de l'esclat amb festa a escoles i instituts i amb els estudiants als parcs i places guiterra a ma, cervesa i qualque xigarret sospitós inventant i improvisant tonades que -qui sap- potser, d'aquí uns anys es farà famosa per un motiu o altre. I els venedors de flors fent el seu particular agost, i les roses baratíssimes, i el grup de bergants que aplaudeix sense cap empegeïment quan passen elles dus (i què voleu que us digui: realment estan per aplaudir i més cosa,...). I la campanya anual dels fabricants de condons, que cada any aprofiten la data per recordar-nos que ens cuidem. Enguany, el més enginyós -de moment- Tulipan, que presenta un primer plànol de dues cares cobertes per la famosa mascareta popularitzada per la grip A. L'enginy, el joc, és que s'hi t'hi fixes bé, es tracta de dos rostres masculins. L'eslògan: seguí cuidandote esta primavera. El joc: l'ambigüitat de no saber si el target és el public gay o els trios.

Feliz dia de la primavera!

1 comentari:

Joel ha dit...

Des que ho vaig sebre, el fet que a l'Argentina facin festa per rebre la primavera me sembla fascinant, de ver. I la cançó d'en Calamaro de les antològiques!

Legal

Creative Commons License
obra de Binibloc està subjecta a una llicència de Reconeixement-No comercial-Compartir Igual 2.5 Argentina de Creative Commons
Creat a partir d'una obra disponible a binibloc.blogspot.com