diumenge, 11 de gener del 2009

Frutillas con crema

Mai he estat un apassionat de la fruita i de fet vaig superar la infantesa sense tastar-la. Amb els anys he anat canviant una miqueta els gustos i des que tenc una fruiteria al cap de cantó de casa, maduixes, síndria i meló comencen a fer-se un lloc habitual a la nevera.
Plaers de fosquet d'estiu: maduixes al punt just de maduració, gelat de nata i un parell de fulles de menta picades. Que bones que són!
I les cireres? ben igual que el personatge de Què vols de mi amor? den Manuel Rivas, jo també somio en la primera cirera de l'estiu. Li don i ella se l'enduu a la boca,...

Per cert, un conte preciós per ser llegit, si pot ser, escoltant Skateway de Dire Straits:

3 comentaris:

pqs ha dit...

mmmm

Unknown ha dit...

Bones i bon any!
perdona que faci una petita interrupció dins es teu blog (es pensaments des de sa distancia s'ha acabat!) però avui m'he trobat amb aquesta sorpres i he pensat amb tu... una petita obra d'art!

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=34109273

Esper que la disfrutis!!! Una abraçada!!!

àlex ha dit...

Gràcies Jordi. Certament, una petita meravella.
També l'he trobat a youtube

http://uk.youtube.com/watch?v=nzpuK1VzULM

S'altre dia m'en vaig entémer de la mort dels pensaments distants. Que trobes? Deu ser que ja no hi ha distància, o que ja no hi ha pensaments?

Legal

Creative Commons License
obra de Binibloc està subjecta a una llicència de Reconeixement-No comercial-Compartir Igual 2.5 Argentina de Creative Commons
Creat a partir d'una obra disponible a binibloc.blogspot.com