diumenge, 25 d’abril del 2010

Fly me to the moon

Una de les meves facetes més frikies ha trobat fa poc una jugueta nova per entretenir-se. Deu ser el fet de passar els estius just davall de la senda d'aproximació de l'aeroport de Menorca o el fet de tenir família fent feina al ram, però el cas és que des de petit que em fascina tot allò relacionat amb els avions. Fins al punt un pèl malaltís que ja fa anys que apunt sistemàticament tots els vols que faig.
Idò bè, resulta que no som l'únic boig d'aquest tema, ja que acab de descobrir un lloc web que fa exactament el mateix que jo però d'una forma més organitzada. I ja em teniu, a estones lliures, migrant tot el meu quadern de vol. De moment, la cosa aquesta em diu que ja he fet l'equivalent al viatge d'anada a la lluna. Ara vaig pel de tornada.

1 comentari:

tarantamocos ha dit...

Iep,
Alex ara, si tens ganes, pots mirar sa teva peuada ecològica. Jo vaig deixar de calcular-la quan feia sis mesos que feia feina a El Salvador: 2 viatges transoceàcincs anuals d'anada i tornada de 2 escales cada viatge i, a més, ses anades a menorca. massa depriment.

Legal

Creative Commons License
obra de Binibloc està subjecta a una llicència de Reconeixement-No comercial-Compartir Igual 2.5 Argentina de Creative Commons
Creat a partir d'una obra disponible a binibloc.blogspot.com