diumenge, 10 de maig del 2009

I encara una altra campanya,...

Amb l'espectacle mediàtic de darrera hora ahir a les 00:00 es va tancar el termini per presentar les candidatures per les eleccions del proper 28 de juny.
Com de costum, fins a tres escisions diferents del peronisme concorren en llistes enfrontades a la competició pel congrés i el senat. La gran novetat d'aquesta convocatòria és l'invent de les candidatures testimonials, això és: candidats que es presenten en llocs amb altes possibilitats d'obtenir l'escó, però que a dia d'avui ja saben que no assumiran arribat el moment. Entre altres coses, perquè per prendre possessió haurien de deixar els seus llocs actuals, molt més sucosos. Amb aquesta fòrmula la llista oficialista presenta en els seus llocs de sortida al primer damo (tal com ell mateix es va batejar abans d'ahir a la nit per justificar l'ús que fa de la flota d'avions i helicopters presidencials) Nestor Kirchner, el Governador de Buenos Aires i excorredor de motonàutica Daniel Scioli, l'actriu Nacha Guevara (que en aquests moments triomfa amb un musical on fa el paper d'Evita) i Sergio Massa (que a més de primer ministre, és batlle en excedència del municipi de Tigre, se t'ha girat feina, Sergio).
Total, que els propers cinquanta dies no hi haurà ni dengue, ni grip nova, ni futbol. Campanya.
Sort que encara no tenc el dret (ni la obligació) constitucional de votar. Ho tindria més difícil que a les europees.

Legal

Creative Commons License
obra de Binibloc està subjecta a una llicència de Reconeixement-No comercial-Compartir Igual 2.5 Argentina de Creative Commons
Creat a partir d'una obra disponible a binibloc.blogspot.com